Epson SureColor SC-S80600

a001-productpicture-hires-en-int-surecolor_sc-s80600-png

Epson SureColor SC-S80600

Vraag een offerte aan

De Epson SureColor SC-S80600 printer biedt gebruikers een nieuwe manier om allerlei soorten creaties te maken op een reeks verschillende substraten, variërend van eenvoudige signalisatiematerialen tot high-end displays en decors. Elke afzonderlijke component is volledig door Epson ontworpen en vervaardigd om een naadloze werking te waarborgen en resultaten van professionele kwaliteit te garanderen.

Precisie

Productie met ongeëvenaarde nauwkeurigheid dankzij een geavanceerd verwerkingssysteem voor substraten dat toonaangevende prestaties levert. Dit biedt een zeer geavanceerd systeem voor automatische spanningscontrole (AD-ATC), invoerrollers met grote diameter en antistatische flexibele drukrollers voor optimale grip en nauwkeurigheid bij de invoer.

Kwaliteit

De SC-S80600 is uitgerust met de nieuwste generatie dubbele Epson PrecisionCore TFP-printkoppen en maakt gebruik van Epson UltraChrome GS3-inkten met een nieuwe samenstelling, zodat u over uitstekende resultaten beschikt met prachtige kleuren en helderheid. De SC-S80600 kan een breed scala van zeer nauwkeurige kleuren produceren – nu tot 98,2% van PANTONE solid coated-kleuren1 krachtens het PANTONE MATCHING SYSTEM®, zoals geëvalueerd en gecertificeerd door Pantone. Het is mogelijk de kwaliteit te verbeteren op een reeks verschillende substraten met behulp van de Precision Dot-modus met hoge kwaliteit.

Productiviteit

Geautomatiseerd onderhoud van de printkop en een systeem voor het opvangen van de inktnevel helpen een maximale beschikbaarheid te waarborgen zodat het afdrukken continu kan blijven doorgaan.

Service en ondersteuning

Als zich toch een probleem voordoet, heeft Epson dit onder controle met een standaard tweejarige garantie. Voor klanten die langer willen profiteren van de uitzonderlijke service en ondersteuning van Epson zijn er tevens opties voor langere, uitgebreide garantie beschikbaar.

 

SPECIFICATIES

SKU: C11CE45301A0
 • Techniek

  Afdrukmethode
  MicroPiezo TFP-printkop
  Inkttechnologie
  UltraChrome® GS3 with Red
 • Afdruk

  Kleuren
  Zwart, Lichtzwart, Metallic-zilver, Cyaan, Lichtcyaan, Geel, Magenta, Lichtmagenta, Rood, Oranje, Wit, Cleaning liquid
  Minimaal druppelformaat
  4,2 pl
  Sproeikopconfiguratie
  360 jets zwart, 360 spuitkoppen per kleur
 • Papier- en mediabeheer

  Papierformaten
  64 inch (162,6 cm)
  Afdrukmarges media op rol
  Modus 1: 5 mm (boven), 3 mm (rechts), 5 mm (onder), 3 mm (links)
  Passende papierdikte
  0,1 mm – 1.000 mm
 • Algemeen

  Energieverbruik
  800 Watt, 580 Watt (spaarstand), 12 Watt (in stand-by modus)
  Voedingsspanning
  AC 100 V – 240 V, 50 Hz – 60 Hz
  Afmetingen
  2.620‎ x 1.090 x 1.311 mm (breedte x diepte x hoogte)
  Gewicht
  279 kg
  Geluidspiek
  Bedrijf: 59 dB (A) – in stand-by modus: 7,4 dB (A)
  Bijgeleverde accessoires
  Drivers en hulpprogramma’s (CD), Afzonderlijke inktpatronen, Installatie / veiligheidsinstructies, Hoofdapparaat, Stroomkabel, Plaatsingshandleiding, Gebruiksaanwijzing, Garantiedocumenten